GebruikerStichting Vitalis
OmschrijvingDank je wel voor de leuke dag! Zo luidt het motto van Stichting Vitalis, een vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met de begeleiding van kinderen die het moeilijk hebben. Vitalis is er voor kinderen uit de regio Haaglanden van 5 tot en met 18.
Websitehttp://www.vitalishaaglanden.nl
Linkedinhttps://www.linkedin.com/pub/tineke-jurri%C3%ABns-vitalishaaglanden/26/12/4b1
Facebookhttps://www.facebook.com/stichting.vitalis
Twitterhttps://twitter.com/VitalisHaagland
Contact/volgenClick hier om deze gebruiker toe te voegen


Om naar initatieven te zoeken, klik hier

HUIZ Haaglanden

HUIZ is er voor iedereen, thuiswonend binnen de regio Haaglanden, die behoefte heeft aan intensieve ondersteuning door vrijwilligers. Voor vrijwilligers die steun willen bieden aan kwetsbare mensen en hun naasten. HUIZ selecteert, traint en ondersteunt haar vrijwilligers. Vrijwilligers kunnen er leren, zich ontwikkelen en elkaar ontmoeten. Op HUIZ kun je bouwen, als hulpvrager en als vrijwilliger.
  

St Vitalis-Maatjesproject

Beschrijving: Vitalis is er voor kinderen uit de regio Haaglanden van 5 tot en met 18 jaar en is een extra steuntje in de rug, ter preventie van professionele jeugdhulpverlening. Vrijwilligers willen iets van hun tijd en aandacht schenken aan kinderen die het nodig hebben. Concreet betekent dit dat de vrijwilliger en het kind, in overleg met de ouders, gedurende een jaar een dagdeel per week afspreken of gedurende anderhalf jaar een dagdeel per twee weken.